Small Group Training

Wat is een small group training?

Een small group training bestaat uit maximaal 4 personen waarbij de persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staat. Het is dan ook mogelijk om je eigen groep samen te stellen en je dan als groep aan te melden. Daarbij is het uiteraard ook mogelijk om dan te kiezen voor een specifieke doelstelling in overleg met de personal trainer. Denk hierbij aan conditieverbetering, gewichtsverlies of spieropbouw.

Waarom kies ik voor een small group training?

Een small group training is een goed alternatief als u de kosten voor een 1 op 1 begeleiding te hoog vindt. Small group taining biedt de voordelen van het intensief samenwerken met een personal trainer tegen een lager tarief als dat van een 1 op 1 training. We kunnen ons voorstellen dat u graag in een kleinere groep wilt trainen. Ook dan kunt u kiezen voor de small group training.

Hoe ziet de small group training eruit?

Iedere training begint met een korte uitleg over de gehele training. We beginnen dan als eerste met de warming-up. Daarna start de training en daarbij zullen er diverse oefeningen worden gedaan op zowel cardiovasculair -als neuromusculair gebied wat natuurlijk afhankelijk is van de doelstelling van de groep. Iedere training wordt afgesloten met een coolingdown.

Op welke dagen vinden de trainingen plaats?

Op aanvraag.

Hoelang duurt een training?

De small group training duurt 60 minuten.

Waar kan ik mezelf aanmelden?

Ga naar het contactformulier op de website en vul vervolgens de gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat zijn de kosten?

Deze kun je vinden onder het kopje tarieven.