Personal Training

Wat is het voordeel van een personal training?

Een personal trainer begeleidt u op een veilige en effectieve manier om zo uw persoonlijke doelstelling te behalen. Personal Training is de meest effectieve manier van trainen, 1-op-1 samenwerken en een trainingsplan helemaal gericht op wat u nodig heeft. Voor veel mensen is personal training de ideale uitkomst. Door onze uitgebreide kennis en jarenlang ervaring kunnen we u de juiste tools en trainingen geven zodat u een stok achter de deur heeft.  Wij streven ernaar om u op een veilige manier naar uw doel te brengen.

De trainingen zijn afwisselend en efficiënt zijn en bovendien maken we gebruik van een persoonlijk trainingsprogramma dat geheel op u afgestemd is.

U kiest tenslotte voor maatwerk, toewijding, commitment en krijgt van ons de  juiste feedback.

De personal trainer begeleidt u daarom van a tot z naar uw persoonlijke doelstelling. Dit gaan we realiseren met behulp van een stappenplan waarbij we samen gaan kijken wat voor u de mogelijke opties zullen zijn om de doelstelling binnen een bepaalde periode te halen.

Voorbeelden van doelstellingen:

Gewichtverlies, spieropbouw en conditieverbetering.

Maar uiteraard kunnen we u ook klaarstomen voor een obstaclerun. Doordat we zelf al jarenlang meedoen met de leukste obstacleruns in Nederland weten we precies welke training u hier voor nodig heeft. Daarbij kunnen we u tal van verhalen vertellen over wat u allemaal te wachten staat en wat de belangrijke zaken zijn waar u tijdens zo’n obstaclerun rekening mee moet houden. Daarom is een goede voorbereiding een “must”!

Wat zijn de kosten?

Deze kunt u vinden onder het kopje tarieven.

Kortom Boaz Sports biedt u vele mogelijkheden voor het behalen van de gewenste doelstellingen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

.